Game Time

En sajt om spel, sport och casinon

Fotboll 2014-2015

Fotbollssäsongen 2014-2015 har äntligen dragit igång. Våren och sommaren avslutades med flera stora överraskningar runt om i Europa och världen. Atletico Madrid blev vann den spanska ligan före storlagen Barcelona och Real Madrid, och tog sig hela vägen till final i Champions League. Manchester City vann Premier League för andra gången på tre år och deras rival Manchester United missade otroligt nog spel i Europa kommande säsong helt och hållet.

I fotbolls-vm gjorde Spanien, Italien och England fiasko, medan Brasilien åkte ut mot Tyskland med buller och bång. Leo Messi befäste inte sin position som världens bäste fotbollsspelare och har numera konkurrens från flera håll. Allt tyder på att årets säsong kommer bli en av de mest spännande på länge, och vi kommer helt säkert att få se mycket bra fotboll i de stora ligorna på kontinenten. För dig som vill ha den senaste information är Fotboll skorren.se en sajt du bör hålla kolla på under året. Du läser det mesta om de största matcherna och kommer få en hel del inspiration till spel på nätet. För dig som gillar betting är det alltid bra att söka information inför matcherna på många olika ställen.

fotboll gräsmatta

Fotboll i Sverige

Även om de flesta fotbollsfans, även i Sverige, fokuserar på de största ligorna med de bästa spelarna, så är det alltid kul att hålla koll på Allsvenskan och det svenska landslaget. I Allsvenskan kommer Malmö FF göra sitt bästa för att försvara guldet och göra väl ifrån sig i Champions League. AIK är dock ett lag som ständigt är med i toppstriden, och är enligt många favoriter till att vinna sitt första guld sedan 2009. Även Elfsborg och IFK Göteborg har gjort en bra säsong hittills och kommer säkert vara med och kämpa ända in i oktober. Oavsett vilken liga i fotboll du föredrar att följa så kommer säsongen 2014-2015 bli riktigt kul att följa!